top of page

VUOKRAEHDOT

Varaamalla tilan, hyväksyy vuokraehdot. Luethan ehdot huolellisesti ja kerrot talon säännöistä juhlaväelle. Näin ilta sujuu hienosti ja iloisesti.

Haluamme säilyttää talon siistinä ja viihtyisänä, joka edellyttää juhlatapahtumien toteutuksilta asiallista ja siistiä käyttäytymistä. Tästä syystä kohde ei ole vapaasti tarjolla, vaan vuokraus harkitaan tapauskohtaisesti, riippuen juhlatapahtuman luonteesta. Pyydämme ymmärrystä, mikäli tapahtumanne ei sovellu talon tiloihin. Mikäli tilaus osoittautuu muuksi, kuin mitä varattaessa on kerrottu, pidätämme oikeuden keskeyttää vuokratapahtuman palauttamatta vuokrahintaa. Varauksen tehnyt henkilö vastaa aina tapahtumasta talolle.

 

Asiakkaan saapuessa, paikalla on aina talon henkilö, joka näyttää talon varusteiden sijainnin ja pyrkii auttamaan eteen tulevissa kysymyksissä. Talon henkilö on aina tavoitettavissa joko talon tiloista, tai puhelimitse. Talon henkilö on toisinaan paikalla koko tapahtuman ajan, riippuen ajankohdasta. Henkilöstöllä on sopimukseen kirjattu vaitiolovelvollisuus juhlatapahtumien vieraista, tai itse tapahtumista. Mikäli tilaaja tarvitsee talon tekniikasta, kunnossapidosta, karaokesta, tai musiikkilaitteista vastaavan henkilön tapahtumansa ajaksi paikalle, siitä tulee mainita hintatiedustelun yhteydessä. Lähtökohtaisesti talo vuokrataan varusteineen, ilman henkilökuntaa.

Vuokra-aika sovitaan tapauskohtaisesti, riippuen mm. talon käyttöasteesta kyseisenä aikana. Parhaimmillaan talo on käytettävissä yhden päivän vuokrauksessa klo 06.00 - 04.00. Hinta lasketaan toivotun aikavälin ja pääluvun perusteella. Järjestelyihin kannattaa varata pari tuntia. Huomioittehan, että lähtökohtaisesti järjestelyaika sisältyy tarjouksen vuokra-aikaan ja vuokrahinta on laskettu ilmoitetun aikavälin mukaan. Muutokset aikaväliin eivät välttämättä ole myöhemmin mahdollisia, tai niistä voi tulla reilusti lisäkustannuksia. Portti avataan tilaajan ilmoittaman aloitusajan perusteella, joten huomioittehan että pihalle ei sitä ennen pääse. HUOM! Vuokra-aika päättyy tarjouksessa mainitun aikavälin päättyessä. Sovitun vuokra-ajan ylittäviltä tunneilta veloitetaan poikkeuksetta 350-450 euroa alkavalta tunnilta, joten otattehan jatkoajan jo varaushetkellä, jolloin se on edullisinta. 

 

Naapureiden rauhan takaamiseksi ylimmän, sekä keskikerroksen musiikkilaitteiden käyttö on ilman talon erillistä lupaa sallittu klo 22 asti. Tämän jälkeen musiikille on käytössä pääosin alin kerros. Yläkerran ja keskikerroksen musiikkilaitteet ovat vain taustamusiikille mitoitettuja. Alakerta on suunniteltu discomaiseksi tilaksi äänentoistoineen. Talo sijaitsee omakotialueella, joten ympäristö tulee huomioida erityisesti yöaikaan. Lisäbassokaappien tai kaiuttimien tuominen tiloihin ilman erillistä sopimusta on kielletty. Talon omat musiikkilaitteet ja säädöt ovat mitoitettu siten, että ääni ei kantaudu häiritsevästi ulkopuolelle. Alimmassa kerroksessa ei ole desibelirajaa. 
Talon ulkotiloihin ei saa tuoda kaiuttimia, vahvistimia tai kannettavia soittimia järjestyslain määräysten vuoksi. Talon sääntöjen rikkomisesta voi seurata juhlien välitön päättyminen, ilman vuokrahinnan hyvitystä.

Vuokralainen vastaa talon omaisuudelle aiheutuneesta vahingosta, tai omaisuuden katoamisesta. Matoille, tekstiileille tai muille vahingon sattuessa uusittaville kohteille tapahtuneista vaurioista vastaa aina varauksen suorittanut henkilö. Tahraantuneet tekstiilit uusitaan, mikäli pesu ei poista vahinkoa kokonaisuudessaan, tai kohdetta ei voi pestä. Tällaisia tekstiilejä ovat mm. isot matot, sekä useimmat sohvat.
 

Juhlapaikalle saa kutsua varauksessa ilmoitetun määrän väkeä. Pyydämme ilmoittamaan lisäyksistä kirjallisesti lomakkeella vähintään 6 tuntia ennen juhlan alkua. Lisähenkilöt veloitetaan hinnaston mukaisesti, riippuen sopimuksesta. Mikäli henkilömäärä ylittää ilmoitetun, talo pidättää oikeuden veloittaa kolminkertaisen henkilöhinnan ylimääräisistä vieraista.

Varaushetkellä talo voi periä uusilta yksityisasiakkailta 50% vuokrasta, joka toimii samalla sitovana varausmaksuna. Peruutustapauksessa varausmaksua ei palauteta. Alustavia varauksia pidämme kiinni max. 7vrk (ellei muuta ole sovittu) jonka jälkeen päivä palautuu myyntiin. Yksityisasiakkailla koko vuokra tulee olla maksettuna ennen talon luovutusta tilaajalle. Myös ulkomaiset yritykset laskutamme lähes poikkeuksetta ennen tapahtumaa erääntyväksi. Yksityishenkilöiden vuokrauksissa edellytämme joskus panttimaksua, joka palautetaan tapahtuman jälkeen, kaiken ollessa asianmukaisessa kunnossa. Vuokrausvastuun ottavan henkilön luottotiedot tarkastetaan.Varaajan tulee olla yli 25-vuotias. Mikäli varauksen varausmaksua ei ole maksettu, laskutamme peruutukset peruutuskäytäntömme mukaisesti. Mikäli tapahtumaan on yli kuukausi, peruutusmaksu on 500 euroa. Mikäli alle kaksi viikkoa, laskutamme 50% tilavuokrasta. Varaamalla tilan, hyväksyy nämä ehdot. 

 

Pysäköintitilat ovat käytettävissä juhlatapahtuman ajan. Autojen jättäminen huvilan pihalle luvatta, on ehdottomasti kielletty. Seuraavien juhlien alkaessa pihan on oltava vapaa ja tarvittaessa luvatta jätetyt ajoneuvot hinautetaan pois ajoneuvon omistajan kustannuksella. Usein talon takapihalle on mahdollista jättää auto seuraavaan iltapäivään asti, erikseen sovittaessa. Pihalla on portit kiinni muina aikoina ja koira liikkuu tontilla vapaana.

 

Kun otat yhteyttä, kerrothan tarkemmin juhliesi luonteesta, väkimäärästä ym. tarpeista. Näin pystymme helpommin antamaan vuokrahinnan. Loppusiivous suoritetaan talon puolesta vuokraan kuuluvana ja se hinnoitellaan perustuen päälukuun ja tapahtuman luonteeseen. Lähtökohtaisesti talolta lainatut astiastot palautetaan puhtaina hyllyyn tilaajan toimesta, ellei muuta ole tilauksen yhteydessä sovittu.

Nuorten tapahtumiin talo voi vaatia tarpeellisen määrän järjestyksenvalvojia. Alkoholin nauttiminen on alaikäisiltä kiellettyä ja seuraukset ovat vastaavat kuin ravintolatiloissa.

 

Pidätämme oikeuden vuokraehtojen ja tilojen muunteluun tarpeiden mukaan. Kaikki varkaudet sekä vahingonteot ilmoitetaan poliisille ja veloitetaan tilaajalta. Kohteessa on kameravalvonta. 

Huomioithan, että valokuvissa ja virtuaalikierroksessa näkyvät kaikki tilat jotka ovat saatavilla vuokrakäytössä. Varauksestanne riippuen, jotkut tilat voivat olla pois käytöstä. Sisäporeallas on käytössä vain kahden päivän tapahtumissa. Pesukapasiteetin rajallisuudesta johtuen pyyhkeitä on lähinnä varalle. Suosittelemme omia pyyhkeitä. Paperit ja pesuaineet löytyvät talosta. 

Bänditekniikassa, vahvistimissa ja miksereissä on esiasetuksia ja äänenvoimakkuuden raja-arvoja, joiden muuttaminen on ehdottomasti kielletty. Nämä säädöt on suojattu teipeillä, tai muilla selkeillä kieltomerkeillä. Säätöihin koskeminen ilman talon lupaa on peruste päättää tapahtuma ja laskuttaa mahdolliset vauriot täysimääräisinä tilaajalta. Suojattuihin säätöihin koskeminen voi aiheuttaa kaiuttimien tai vahvistimien rikkoutumisen, oikosulun, tai tulipalon. Talo ei vastaa teknisten laitteiden väärästä käytöstä johtuvasta vikaantumisesta, tai vikojen korjauksesta tapahtuman aikana. Saunan asetuksiin saa koskea vain talosta vastaava henkilö. Ulkoporealtaan virheellinen käyttö voi johtaa altaan vikatilaan, josta palautuminen voi viedä aikaa. Tämä ei aiheuta kustannuksia, mutta allas on hetken silloin seis. Ulkoporeallas ei ole kylpyamme, vaan sinne mennään hyvin pesytyneenä, ilman meikkejä! Jacuzzi on tarkoitettu 6 hengelle kerrallaan.

Talon viihdelaitteisiin on lisätty hedelmäpeli ja pajatso, jotka toimivat 20-senttisillä ja euroilla. Lainsäädäntö kieltää uhkapelaamisen, joten koneet ovat vain viihdekäyttöön, joukkueturnauksiin ym. ajanvietteeksi. Talo ei maksa rahaa, tai tarjoa vastikkeita koneiden voittojen perusteella.


Vahvistettu tilavaraus tarkoittaa vuokraehtojen hyväksymistä.


HUOM!!!! Sähköportti aukeaa vasta 10 min. ennen varaukseen merkittyä aloitusaikaa. Tiedotattehan asiasta tapahtumaan liittyville henkilöille, cateringille ym. Tontille ei pääse muina aikoina. Mikäli tarvitsette järjestelyille aikaa, huomioikaa asia tilavarauksen aikaväliä ilmoitettaessa.

Huomioittehan, että talosta tulee juhlien päätteeksi ottaa mukaan kaikki sellainen, jonka haluaa säilyttää. Loppusiivouksessa talo palautetaan vuokrausta edeltävään tilaan kaikilta osin, eikä jälkikäteen ole mahdollista hakea tapahtumasta jääneitä tavaroita, ellei sellaisesta järjestelystä ole erikseen varaushetkellä sovittu. Taloon jääneet vaatteet, kännykät, tai muut vastaavat henkilökohtaiset tavarat säilytetään talolla kaksi viikkoa.

Koska ennakkovisiitit ovat olleet haasteellisia aikatauluttaa, teimme virtuaaliesittelyn talosta. Näin voitte etukäteen katsoa talon tilat ja suunnitella tapahtumaanne. Erityisesti koronan aikaan vältämme kaikkea ylimääräistä asiointia talossa juhlien ulkopuolella.

https://www.unrealer.com/en/listings/villa_grande


Kaikki hintakeskustelut ja varauksiin liittyvät huomiot vain sähköpostitse varaukset@villagrande.fi.  Varaamalla tilan hyväksyy ehdot.

Talolle saavuttaessa, tapahtumasta vastaava allekirjoittaa vastuulomakkeen. Ilman allekirjoitusta tapahtuma ei voi alkaa.

bottom of page