TELEVISIOSARJOISTA JA ELOKUVISTA TUTTU VIP-HUVILA

 

Villa Grande on Vantaan Martinlaaksossa, Hämeenlinnantien välittömässä läheisyydessä sijaitseva erittäin kookas, hyvin varusteltu huvila.
 

Varustelutasoltaan tila soveltuu erinomaisesti juhlatapahtumiin, joissa on toiveena saada saman katon alle virallisempi, sekä epävirallisempi osuus. Kohde sopii tapahtuman luonteesta riippuen hyvin erilaisiin juhliin, pääluvuille 10-200. 

Yläkerrassa on ruokailuryhmä 12 hengelle, sekä juhlakeittiö, elektroninen flyygeli, biljardi, pokeripöytä, apuruokapöytä kahdeksalle ja kuudelle, sekä elokuvascreen 250" kankaalla, suurella sohvalla ja raheilla. Talossa on ruokaillut lisäpöydillä parhaimmillaan 150 henkeä.

 

Keskikerroksesta löytyy apukeittiö, ulkoterassi kaasugrillillä ja hiiligrillillä, huvimaja puugrillillä, ulkoporeallas, 12 hengen sauna, hierontapöytä, hierova tuoli, solarium, juoksumatto, crosstrainer, soutulaite, sekä kuntopyörä. Saunaosastolla on tv, joka näkyy myös saunaan. Keskusmusiikkijärjestelmä on myös saunaosastolla, saunassa ja suihkussa.

Alakerrassa on erikseen varattava kuntosali, backstage, 220" elokuvascreeni, 8 hengen ruokapöytä, bändikoroke kattavilla rummuilla, kosketinsoittimilla, kitaralla, bassolla, savukoneilla ja tuulikoneella. Myös valokalustoa tilassa on runsaasti. Lisäksi löytyy karaokejärjestelmä. Tilassa myös baarinurkkaus, jonka voi kattaa juomilla. Katso varustelulistaus erikseen kerroskohtaisesta listasta.
 

Tilat ovat intiimit ja hämärät, joten häätapahtumista tuttuja avoimia saleja pöytäriveineen ei ole. Suurenkin väkimäärän seurusteluun, tutustumiseen, rentoutumiseen ja tunnelmalliseen istuskeluun kohde sopii erinomaisesti. Emme myy alkoholia tai ruokatarvikkeita, joten vuokralainen saa tuoda oman cateringin ja juomat. Astiat (noin pax 150) löytyvät talosta (tarkista määrä). Talouspaperit, wc-paperit, suihkusaippuat ym. kuuluvat aina vuokraan. Mikäli tarvitsette erikoisosaamista musiikkilaitteiden kanssa, on siihen hyvä varata erikseen henkilö. Sellaisen saa kauttamme etukäteen varaamalla. Talossa on aina talosta vastaava henkilö paikalla, joka opastaa tarvittaessa perusasiat.
 

Talossa on kuvattu lukuisia tv-tuotantoja, kuten Salatut Elämät, Idols, Putous, Brändärit, Mallikoulu, Tripla, Sinusta on tullut pullukka, Luottomies, Posse, Kimmo, Karppi, Villi Kortti, Sipoon Herttua, Huuma, Gaala, Aallonmurtaja, Kaikki vastaan 1, ym. Vierainamme ovat olleet myös Miss Suomi 2016, 2017,2018, 2019 ja Miss Helsinki -finalistit, sekä Fitnessmalli 2017, 2018 ja 2019 semifinaali. Juhliaan talossa ovat pitäneet kymmenet ulkomaiset ja kotimaiset näyttelijät, muusikot, poliitikot ja yksityisyyttä toivoneet VIP-vieraat. Talo vuokrataan aina yhteen tapahtumaan kerrallaan ja kohteen ollessa yksityisasunto, ulkopuolisilta tontille on pääsy kielletty, eikä tonttia saa ulkopuoliset edes kuvata ilman talon lupaa. 
 

Vuokraamme taloa valikoidusti. Talo sijaitsee omakotialueella ja edellyttää ulkotiloissa asiallista käyttäytymistä illan aikana, sekä poistuttaessa talolta. Kokemuksista johtuen, nuorten miesten tapahtumia emme ota enää kuin tutun suosittelijan kautta. Pidätämme oikeuden päättää illan hyvittämättä varausmaksua, mikäli kyseessä on varaustiedoista poikkeava tapahtuma. Varausta arvioidessamme, tarvitsemme tapahtumasta mahdollisimman tarkan kuvauksen, aikavälin ja pääluvun. Takaraja on 04.00.

Asiattomasti taloa kohtaan käyttäytyvät tai talon varustelua vahingoittavat henkilöt voidaan poistaa tiloista välittömästi. Emme vastaa mahdollisista poistotoimien aiheuttamista sosiaalisista seurauksista tai mielipahasta. 

 

Talo on toteutettu ekologisesti ja kuuluu energialuokkaan B. Lämmitämme maalämmöllä ja käytämme vain vihreää energiaa.
Taloa ei suositella liikuntaesteisille, eikä talossa ole inva-wc:tä. Taloa ei koske julkisten tilojen määräykset.

Tutustu taloon virtuaalikierroksella:

https://www.unrealer.com/en/listings/villa_grande


Villa Grandesta saatua palautetta:

"Hienoimmat puitteet missä olen koskaan juhlinut"
"On meillä hulppeita juhlia ollut, mutta ei mitään tällaista"
"Tunnelma oli kuin kotibileissä, mutta tilaa ja tekemistä ihan tuhottomasti"
"Aivan uskomaton paikka"